De Online Bibliotheek

Heb jij al een account aangemaakt bij de Online Bibliotheek? Je kunt namelijk met je abonnement van de lokale bieb ook inloggen op deze website en zo toegang krijgen tot een schat aan content!

Het aanbod

E-books:

Duizenden titels voor alle leeftijden in alle genres, zowel fictie als non-fictie. Het aanbod wisselt voortdurend dus je raakt nooit uitgelezen. 

Luisterboeken:

Een boek opzetten tijdens het koken? Kies uit het rijke aanbod aan luisterboeken en laat je lekker voorlezen. 

Tijdschriften:

Niet alleen boeken maar ook een brede selectie aan tijdschriften vind je bij de Online Bibliotheek. Margriet, Story, Vrij Nederland, Psychologie Magazine, Autoweek, Flow en nog veel meer. 

Podcasts:

Kies uit een van de vele podcasts over boeken en lezen en laat je inspireren tot nieuwe ontdekkingen op het gebied van lezen en literatuur. 

Cursussen:

Met je bibliotheekpas kun je ook een van de vele cursussen volgen die worden aangeboden door Soofos en Goodhabitz op gebieden zoals fotografie, marketing, design, programmeren, zakelijk en lifestyle.

Delpher historische kranten en tijdschriften:

Zoek in ruim 130 miljoen pagina's uit Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften.

Hoe log ik in?

Bij de Online Bibliotheek log je in met dezelfde combinatie als op de website van Bibliotheek Heerlen: je pasnummer (245....) gevolgd door een wachtwoord. 

Heb je nog geen wachtwoord? Lees hier hoe er een aan te maken.

Alle content in een handige app

Heb je een account aangemaakt? Vergeet dan niet om de handige app te installeren via de Google Play Store of de Appstore.