Voorleesfeest Prinses Arabella is jarig

6 april 2024, van 10:00 tot 10:45 | SCHUNCK Glaspaleis

Kosten: Gratis (na aanmelding)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Speciaal voor nieuwsgierige boekboefjes en hun papa's, oma's of andere grote mensen die wel van een feestje, dansje of verhaaltjes houden.

Meld je aan

Kennen jullie prinsesje Arabella? Ze woont in een kasteel, samen met de koning en koningin (haar papa en mama). Ze heeft alles wat ze wilt; een gouden fiets, rolschaatsen met diamanten en een knuffel met een kroontje. Nu is prinses Arabella jarig. Maar wat geef je aan een prinsesje dat alles al heeft? Arabella krijgt een héél bijzonder cadeau. Maar of dat helemaal goed gaat..? 

Komen jij en je kindje dit samen ontdekken tijdens dit bijzondere voorleesmoment? We maken er een klein feestje van met muziek en bewegend beeld om het boek echt tot leven te wekken. Stilzitten is dus zéker niet nodig! 

The reading corner

Tijdens dit voorleesfeest maken we ook gebruik van 'The reading corner' (de Voorleeshoek). Op deze website vind je filmpjes waarin boeken worden voorgelezen. In deze filmpjes worden prenten en muziek gecombineerd zodat kinderen ook op een digitale manier met boeken en verhalen kennis kunnen maken. 

Als je kind lid is van de bibliotheek heb je met het lidmaatschap gratis toegang tot alle filmpjes van 'The reading corner'. 

Naar 'The reading corner'

Wanneer je op de website van 'The reading corner' komt, kun je rechtsboven op de knop 'Inloggen' drukken. Je kunt hier de gegevens van je bibliotheeklidmaatschap invullen en gratis alle voorleesfilmpjes bekijken.